Deze Honda Neo Classic Racer is van de pot gerukt lekker

honda neo classic racer 2019

Honda zal op het autosalon van Tokio begin volgend jaar uitpakken met deze Neo Classic Racer. Een conceptwagen gebaseerd op de S660, een excentrieke sportwagen die Honda enkel in Japan verkoopt. Maar deze Neo Classic Racer, die zouden ze met een gelimiteerde oplage zelfs in Europa kwijt geraken.

Speelde je net zoals ons op de redactie in de jaren 80 en 90 videogames, dan zagen de auto's van de verre toekomst er uit als deze Neo Classic Racer. Waardoor de conceptwagen van Honda zijn naam zeker niet gestolen heeft. Daarenboven zit deze concept bomvol designknipogen. kijk maar naar de zijspiegels op de motorkap, naar het lederen riempje die bumper en motorkap vast houdt en de achterruit in de vorm van het Honda-logo. Jawel.

Specificaties? Nee joh! Dit is een designuitspatting om posters te kunnen verkopen. Te weten, de basis voor deze Neo Geo Genesis N64 - we konden het niet laten - is de S660 die in het KEI-segment valt in Japan. Waardoor we spreken over een 64 pk sterke 660cc turbobenzine. Nu goed, een viercilinder met 150 pk en verschepen naar Europa Honda! We beloven dat we samen klanten zullen zoeken.

honda neo classic racer 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
kve 10:51
afbeelding van kve

lijkt verdacht goed op de Daihatsu Copen Coupe.

Pieter E 13:12
afbeelding van Pieter E

Zo verschepen naar Europa? Dream on. Als het gene SUV is komt die niet naar hier.

Jelledr 13:01
afbeelding van Jelledr

Eerste wat in me opkwam was hotwheels en matchbox cars. Fijn wagentje! Maar ‘k vind die andere retro van Honda nog meer geslaagd.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws