Was deze schetsen warm en krijg de nieuwe Skoda Kamiq!

skoda kamiq teaser 2019

In de Volkswagen Groep komt alles per drie. Dus als Seat de Arona heeft en VW de T-Cross, dan kan je er prat op gaan dat er ook een Skoda-derivaat in de coulissen wacht. Die Kamiq zal zijn werelddebuut beleven op het autosalon van Genève. Tot dan pakt Skoda uit met enkele stoere schetsen van de compacte crossover.

Volkswagen Tiguan Allspace, Seat Tarraco en Skoda Kodiaq. Volkswagen Tiguan, Seat Ateca en Skoda Karoq. Volkswagen T-Cross, Seat Arona en...? Skoda Kamiq! Jawel, zo zal de B-SUV Crossover van Skoda gaan heten. Met als basis dus de fundamenten van de Seat Arona en Volkswagen T-Cross. Waardoor er enkel visueel uit valt te pakken met verschillen. Die toont Skoda ons nu met twee designschetsen.

skoda kamiq teaser 2019

Op die tekeningen zien we een forse crossover met heftige velgen, uitgesproken groeven in de carrosserie en een in het oog springende heupen. Marketinggezwets natuurlijk. Leg deze tekeningen dan ook maar even in een bad van 90° om het uiteindelijke resultaat te krijgen. En hoewel dat resultaat braver zal zijn wordt aangenomen dat deze Kamiq zal verkopen als zoete broodjes. Een belangrijk model dus voor Skoda, ook al bestaat er zoiets als overkill...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws