TRD geeft RAV4 extra offroad-capaciteiten

Toyota RAV4 TRD Off-Road

Toyota Racing Development kent ook iets van offroad-sausjes en giet wat over de RAV4.

Toyota Racing Development houdt zich bezig met het opleuken van bestaande Toyota modellen. Naast extra sportief kunnen ze blijkbaar ook extra offroad of extra ruig, het is maar hoe je het bekijkt. De Amerikaanse afdeling heeft hun handen letterlijk vuilgemaakt om de Toyota RAV4 Adventure om te toveren naar de RAV4 TRD Off-Road.

Enkels vuil maken

Denk voor geen moment dat ze hem enkel wat hoger hebben geplaatst met wat stoere accenten. Ja, ze maken hem wat meer badass en hij staat hoger op zijn poten dankzij speciale veren. Maar er is ook gekozen voor andere dempers, wielen en banden die het mogelijk maken om deze RAV4 echt verder te duwen.

Toyota RAV4 TRD Off-Road

De wagen heeft ook extra trekvermogen gekregen om zo de typische lifestyle-persoon de mogelijkheid te bieden om zijn kano, mountainbike, surfplank, snowboard, jetski, … kan meetrekken. TRD-logo’s op bijvoorbeeld de stoelen en sportief rode accenten verder in de wagen moeten je gevoel voor avontuur versterken. Chicago krijgt tijdens hun autoshow de eer om deze Toyota RAV4 TRD Off-Road voor te stellen aan de wereld.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws