Range Rover Sentinel facelift: voor mensen met vijanden (2019)

range rover sentinal 2019

Land Rover is klaar met een opgefriste versie van haar Range Rover Sentinel. Die Sentinel is een heftig gepantserde versie van de potige SUV en is daardoor ideaal voor staats- of maffiahoofden met de nodige vijanden. De nieuwe, die mag het voortaan met V8-kracht doen.

SVO, de speciale voertuigenafdeling van Land Rover houdt zich niet enkel bezig met het versnellen van voertuigen. Deze Sentinel is namelijk een heftig gepantserde Range Rover. Heftig, in die zin dat 'ie bestand is tegen 15 kg aan TNT in de berm, granaatinslagen en kogels van 7.62 mm. Ideaal vervoer dus voor als je onderweg naar de top veel vijanden hebt gemaakt.

range rover sentinal 2019

Opgefrist

"Niets nieuw!", zal je meteen roepen als staatshoofd van een malafide land in Afrika, want ook de vorige kreeg al zo'n VR8-certifcaat (lees: even veilig). Correct! De opgefriste versie doet wel komaf met de 3-liter V6 voorin. Tegenwoordig krijg je een 5-liter V8 met 380 paarden om te vluchten van de kwade meute. Prijs van zo'n Range Rover Sentinel? Vlot richting de 500.000 euro. Maar kan je een prijs plakken op veiligheid?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws