Bentley Bentayga V8 krijgt extra serie

Bentley Bentayga V8 Design Series

Bentley probeert een Porsche-ke te doen met de nieuwste Bentley Bentayga V8 Design Series. Als het kind maar een naam heeft.

De leider in de klasse van “iets-over-the-top-namen” is Bentley nog niet. Porsche houdt ze nog wel achter hun met de Panamera Turbo-S E-Hybrid Sport Turismo, al is de poging van Bentley noemenswaardig. Deze Bentley Bentayga V8 Design Series komt in de line-up naast de W12, W12 Speed, Hybrid en V8. Zoals de naam ook doet vermoeden krijg je veel “Design” in de plek van je centen.

Bentley Bentayga V8 Design Series

De V8 Design Series is een gelimiteerde serie waarbij de SUV van Bentley wordt aangekleed met Mulliner goodies. Dat betekend: speciale stoelen, koolstofvezel panelen en contrasterend stiksel in combinatie met een carrosserie opgetrokken uit 1 kleur. Verder naafkappen die niet meedraaien met de wielen zodat je steeds mooi het embleempje kan bewonderen.

Onder de motorkap is de Bentayga niet aangepakt waardoor hij blijft steken op 550 paarden en 770 Nm koppel. Wat ook niet slecht is voor een SUV.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws