Bentley brengt Flying Spur in beeld

bentley flying spur teaser

Het Britse Bentley viert dit jaar niet enkel haar honderdste verjaardag, het viert dit jaar ook de komst van de nieuwe generatie Flying Spur. Die Flying Spur is het sedanbroertje van de ondertussen weeral twee jaar geleden voorgestelde nieuwe generatie Continental GT.

Bentley heeft het de laatste jaren druk gehad met Bentayga, Continental GT en Continental GT Convertible. Eén voor één verkooptoppers voor het Britse merk. Al heeft het merk niet besloten om even op de lauweren te rusten. Want dit jaar staat niet enkel in het teken van haar honderdste verjaardag, het staat ook in het teken van de Flying Spur.

W12

Bentley heeft namelijk zopas laten weten dat we ons dit jaar mogen verwachten aan de nieuwe generatie. Die rolt op het relatief nieuwe MSB-platform van de Volkswagen Group. Een platform dat nu al dienst doet onder de nieuwe Panamera en naar verwachting ook door Audi zal gebruikt worden voor de A9, een luxecoupé die moet gaan vechten tegen BMW 8 Reeks en Mercedes S-Klasse Coupé.

bentley flying spur teaser

Een Panamera dan met Britse looks, de Flying Spur? Tot op een punt correct. Maar vergeet niet dat Bentley beschikt over de 626 pk en 900 Nm sterke 6-liter W12 in haar gamma. Een motor die Porsche niet aanbiedt in haar Panamera. In de loop van het jaar moet de Flying Spur debuteren.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws