Stop de persen!: Tesla Model 3 voortaan met trekhaak te bestellen

tesla model 3 trekhaak 2019

Op overweldigende vraag van haar klanten heeft Tesla in Europa de typegoedkeuring in huis gehaald om de Model 3 uit te rusten met een trekhaak. Naar het containerpark met je aanhangwagen of op zonnevakantie met de fietsen achterop? Het kan voortaan met de Tesla Model 3!

Onderschat niet het belang van de trekhaakbeschikbaarheid (dat is nog eens woord) voor de Tesla Model 3. Zelfs bij onze rijtest met Tesla's nieuwste werd de vraag gesteld. Goed nieuws trekhaakfans, er mag voortaan een trekhaak op de Model 3!

Enkel nieuw

Daarvoor moest Tesla eerst een aangepaste typegoedkeuring voor de Europese markt krijgen. Volgens die goedkeuring mag je tot 910 kilogram trekken met de Model 3. Tesla voorziet de Model 3 Standard Range en Long Range met de trekhaakoptie van 1.080 euro. De Performance-uitvoering krijgt de optie niet. Anderzijds, wie hangt er een trekhaak op zijn BMW M3?

Ook belangrijk: de trekhaak moet af-fabriek worden geleverd. Een montage achteraf is niet mogelijk (en evenmin legaal). Wat meteen ook duidelijk maakt dat al geleverde Model 3's niet meer uitgerust kunnen worden met de trekhaak. Dan maar snel inwisselen? Des te sneller kunnen wij een jonge tweedehandse Model 3 op onze oprit parkeren.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie