Range Rover Astronaut Edition is enkel voor ruimtevaarders (2019)

range rover astronaut edition 2019

Land Rover heeft besloten een speciaal model van de Range Rover te lanceren. Die Astronaut Edition mag je enkel thuis op je lanceerplatform parkeren als je deel bent van de bemanning die met het Virgin Galactic schip de ruimte in zal gaan. Gekker en gekker, worden de rijken.

Nee, niet enkel Elon Musk is bezig met het normaliseren van de ruimtevaart. Ook die andere steenrijke zakenman Richard Branson van de Virgin Group wil ruimtereizen naar het grote publiek brengen. Zo kan je nu al voor amper 250.000 dollar een zitje bemachtigen in het Virgin Galactic spaceship. Hoe je echter op Moeder Aarde aan het plebs kan tonen dat je in de ruimte bent geweest? Met een unieke Range Rover uiteraard!

range rover astronaut edition 2019

Drinkhouder

Land Rover heeft namelijk de handen in elkaar geslagen met Virgin en geeft de 700 passagiers van het ruimteschip de kans om een unieke Range Rover Astronaut Edition te kopen. Inderdaad, kopen, niet krijgen. Eigenaars van dat uniek stuk automobiel krijgen een subtiel aangepaste Range plug-in of V8 met de nodige knipogen naar de ruimtevaartafdeling van Richard Branson.

range rover astronaut edition 2019

Zo zit er in de bekerhouders een stuk dat werd gerecycleerd van het eerste ruimteschip waarmee Virgin Galactic een succesvolle vlucht mee deed. Ga je eenmaal zelf op ruimterit, dan krijg je tijdens de vlucht een houten stukje om het te vervangen in je Range. Zo zien mensen aan boord meteen ook wie geld neer heeft gelegd voor deze Range.

Een speciaal ras, de rijken der aarde...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws