Deze Aston Martin DBS Superleggera is eerbetoon aan 007

Aston Martin DBS Superleggera 007

My name is Bond, James Bond! Aston Martin en James Bond fans hebben weer iets om naar uit te kijken.

We hebben toch al weer een maand moeten wachten op de volgende gelimiteerde versie van Aston Martin. Vorige keer waren de eerste 2 plekken op de 24 uur van Le Mans voldoende om een versie te produceren. Dit keer blaast de zesde film van James Bond - On Her Majesty’s Secret Service - vijftig kaarsjes uit en toevallig was de bolide van Mister Bond een olijfgroene Aston Martin DBS. Reden genoeg toch om weer een gelimiteerde versie tot leven te roepen. Toch?!

Aston Martin DBS Superleggera 007

Deze gelimiteerde versie zal in totaal 50 stuks tellen en kost over het kanaal 300.007 pond - we see what you did there, Aston - omgerekend een slordige 340.673 euro. Naast het unieke olijfgroene kleurtje, luchthappers, extravagante wielen krijgt de DBS Superleggera ook een speciale metalen grille, een hoop emblemen en meer dan genoeg koolstofvezel. De 5.2-liter biturbo V12 brengt dit keer 725 paarden en 900 Nm koppel naar de asfalt wat alweer hetzelfde is als de standaard opgave.

Aston Martin DBS Superleggera 007

Verder is het aannemelijk dat James Bond zijn achterste mag laten rusten in een Aston Martin DBS Superleggera in de allernieuwste film. Dit kan afgeleid worden uit duidelijke hints die het merk loslaat over de samenwerking met de filmmakers.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie