Leasingjuich: MINI Cooper S E Countryman ALL4 terug fiscaal optimaal! (2019)

mini cooper s e countryman all4 update 2019

Met een wat pijnlijk feit zaten ze bij Mini. Want hoewel ze trots waren op hun eerste plug-in, de Countryman S E, zou die volgend jaar in België worden bestempeld als fake hybrid. Geen nood echter! Mini ploft wat extra batterijen in de plug-in, waardoor hij ook na 2020 nog 100% fiscaal aftrekbaar is.

Een accuvergroting van 7,7 kWh naar 9,6 kWh, meer had de Cooper S E Countryman ALL4 niet nodig om terug fiscaal geoptimaliseerd voor de dag te komen. Want de CO2-uitstoot daalt in de WLTP-cyclus onder de 50 gram, de elektrische range stijgt naar 50 kilometer en er is genoeg batterij aanwezig om het gewicht te counteren.

Een compleet onderhuidse update met grote gevolgen op de bedrijfswagenmarkt natuurlijk. Want uiterlijk komt de plug-in van Mini onveranderd voor de dag. Verder voor de goede orde nog even; de Cooper S E Countryman ALL4 gebruikt een 1.5-liter driecilinder turbobenzine met 136 pk en een elektromotor van 88 pk.

mini cooper s e countryman all4 update 2019

Dat is goed voor een gecombineerd vermogen van 224 pk en 385 Nm koppel. Onze rijtest met de "niet fiscaal vriendelijke versie" kan je HIER lezen.

Einde dienstmededeling.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie