Skoda Karoq en Kodiaq krijgen modeljaarupdate (2019)

skoda kodiaq 2019 update

Skoda houdt het bij deze modeljaarupdate eerder bescheiden. Je zou er zowaar naast kunnen kijken.

We liegen niet, het verschil met de Skoda Karoq en Kodiaq van voor de update is vrijwel te verwaarlozen. De Skoda Karoq en Kodiaq krijgen dezelfde aanpak als de nieuwe Skoda Scala en de toekomstige Superb door “Skoda” in het groot achteraan op de wagen te spreiden, tussen de achterlichten. Ja hoor, een behoorlijk hectische verandering.

minder dode hoek

De uitgesmeerde naam is echter niet het enige dat verandert. Nieuw op de optielijst, naast een nieuwe set lichtmetalen velgen, is de “Side Assist”, dat wagens in de dode hoek van je Skoda kan opsporen tot wel 70 meter, ruim 50 meter verder dan het vorige systeem. Skoda plaatst het verklikkerlicht nu ook niet meer in het spiegelglas zelf maar op de bestuurderskant van de spiegelkap om alles beter te zien.

Skoda Side Assist

topdiesel

Verder introduceert Skoda de gekende 2.0 TDI nu ook met 190 pk op de Karoq, altijd gekoppeld aan een DSG7-bak. Tenslotte is het DCC-systeem nu ook te verkrijgen is bij de voorwielaangedreven modellen waarbij voordien die alleen mogelijk was bij de vierwielaandrijvers.

skoda kodiaq karoq 2019 update
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie