Stop de persen: Toyota Prius PHEV voortaan met plaats voor 5! (2019)

toyota prius phev 2019

Toyota heeft een upgrade doorgevoerd aan haar Prius Plug-in Hybrid. Waardoor er voortaan plaats voor drie is op de achterbank. En nee, daarvoor heeft het niet aan de batterij moeten priegelen.

Toyota voert enkele kleine wijzigingen door bij de Prius Plug-in Hybrid om 'm nog aantrekkelijker te maken. Visueel moet je die evenwel niet gaan zoeken, want de Prius PHEV behoudt zijn nogal, euhm, uitgesproken looks. Nee, de grote wijziging zal je binnen tegenkomen. De Prius PHEV had namelijk achteraan twee aparte stoeltjes, waardoor er maximaal plaats voor 4 was in de Toyota met stekker. Die aparte stoeltjes zijn nu vervangen door een bank. Waardoor je, jawel, plaats voor vijf hebt in de Prius Plug-in Hybrid. Toyota, wat ga je binnenkort nog verzinnen?!

toyota prius phev 2019

De techniek onder de kap blijft ongewijzigd. Daardoor een 1.8-liter atmosferische benzinemotor die hulp krijgt van een elektromotor. Goed voor een systeemvermogen van 122 pk, een verbruik van 1,3 l/ 100 km en een CO2-uitstoot van 28 g/km. De elektrische range blijft een opgegeven 50 stuks sterk.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie