Waan je binnenin de Porsche Taycan

Porsche Taycan

Het nieuwe elektrische paradepaardje van Porsche haalt zowat dagelijks het autonieuws. Begin deze week nog via de “24u-uitdaging”, vandaag krijgen we het interieur van de nieuwe Taycan te zien.

Lekker bekken doet “Taycan” nog niet, maar verder doet Porsche alle moeite van de wereld om hun nieuwste telg sterk in de spotlight te zetten. Maandag mochten we nog schrijven over de eerder unieke “24u-uitdaging” die Porsche is aangegaan. Vandaag doen ze het op een iets meer standaard manier door het interieur van de Taycan te tonen.

Apple

De digitalisering trekt zich door in de Porsche Taycan, al weet Porsche de digitale wijzerplaten en het infotainmentsysteem gesplitst te houden. Terwijl de wijzerplaten zich naar de bestuurder richten, loopt de middenconsole door naar de bijzitter die kan genieten van de samenwerking tussen Porsche en Apple. Porsche kan door het bundelen van de krachten genieten van de streamingdienst van het Amerikaans bedrijf.

Porsche Taycan

Verder kunnen we aflezen dat de Taycan nog een actieradius overheeft van 286 kilometer nadat er een kwart van de radius is verdwenen. Met de regel van drie komen we op een 381 km met een volle oplaadbeurt. Ook kan je de verschillende modi aflezen: Range, Normal, Sport, Sport+ en Individual. Porsche houdt zelf bij de elektrische Taycan nog steeds vast aan het klassieke klokje op het midden van het dashboard. Binnen 3 weken kunnen we genieten van zijn wereldpremière tijdens de IAA in Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie