Volkswagen geeft zichzelf facelift

volkswagen logo

Met de nakende onthulling van de ID.3 om de hoek vond Volkswagen het een uitgelezen moment om zichzelf onder handen te nemen. Waardoor ook het overbekende logo onder het mes gaat. Jawel, VW geeft zichzelf een facelift!

Volkswagen zal het autosalon van Frankfurt aangrijpen om een Duistere pagina in haar geschiedenis om te draaien. Vanaf nu moet de blik terug voorwaarts. Met een nieuwe start. Die start zal gegeven worden met de productieversie van de ID.3, Volkswagens elektrische auto voor de massa. Een auto die de fakkel over moet nemen van de Golf, die datzelfde trucje destijds deed met de Beetle.

Nieuwe begin = nieuw logo

Om zichzelf een nieuw imago aan te meten heeft het Duitse merk ook besloten haar huidige logo te vernieuwen. Dat wit-blauwe-logo met 3D-kenmerken draait al weer mee van 2000 en kreeg in 2012 nog een subtiele update. Naar verwachting zal VW zichzelf een nieuw futuristisch logo aanmeten.

Dat logo zal debuteren op de nieuwe ID.3... maar ook op het hoofdkantoor van het merk in Wolfsburg. Daarna zullen zowat 70.000 logo's wereldwijd moeten vervangen worden. Op fabrieken, garages en dealers van Volkswagen. Dan zwijgen we nog over het nieuwe briefpapier, aangepaste pennen en papierhouders. VW zal de komende maanden weten waar zich mee bezig te houden.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
andre123 17:07
afbeelding van andre123

grote bedrijven die zichzelf een nieuw logo of zelfs een nieuwe naam aansmeren telkens er aan de oude een reukje hangt,voorbeelden genoeg,we geraken eraan gewend.
ik denk dat het bij veel mensen iets heeft van.....
WEGGESMETEN GELD

Jos D. 08:16
afbeelding van Jos D.

En het blijft dan ook altijd oude wijn in nieuwe zakken.

Jelledr 23:27
afbeelding van Jelledr

Mja wijn wordt beter met de jaren zeggen ze. In het geval van VW wordt het rotter.
Geen idee van waar ik de afkeer heb maar iets uit de VW groep laten we liever liggen.

Mss omdat er te veel zijn.. Maar de proeven met de apen zitten er ook voor iets tussen. Nein Danke.

Uw reactie