Peugeot partner Alpin Camper is het kleine kampeerbusje dat kon

peugeot partner alpin camper 2019

Peugeot zal deze week op het Caravan Salon 2019 (jep, dat is een ding) de Partner Alpin Camper voorstellen. Een knus kampeersbusje dat aantoont dat afmetingen niet van tel zijn. Toch niet als je met beperkt volk op pad gaat...

Fraai natuurlijk, zo'n Volkswagen Califonia of Marco Polo van Mercedes. Alleen zijn dat ruime campers waarvan de prijs snel over de 50.000 euro vliegt. Peugeot mikt met de Partner Alpin Camper op een cliënteel met een net iets anders budget. Daarvoor sloeg het de handen in elkaar met het Duitse Alpin Camper, een ombouwbedrijf dat dus ook zijn naam ontleent aan deze nieuwe Pug.

Cozy

De ombouw spreekt voor zich. Alpin Camper laat enkel de voorste zitrij met drie plaatsen aanwezig en bouwt de resterende ruimte om in een zo gezellig mogelijke plaats om te vertoeven. Met een zachte bekleding aan de wanden en een gezellig zitbank die zich laat ombouwen naar een tweepersoonsbed van 112x195 cm met een matras van 60 millimeter dik. Daartegenover staat een compacte keuken met gasvuur en gootsteen.

peugeot partner alpin camper 2019

Voorst maakt Peugeot nog melding van een kleine koelkast onder de sofa om drank koel te houden. Wordt het daarenboven buiten wat kouder, dan zal de standkachel via een LCD-display passagiers daar op attent maken. Om dure ombouwkosten te besparen wordt een zonneluifel geïnstalleerd op de dakrails. Meteen ook de enige weggever dat hier kampeerbloed door de aderen loopt.

Kortom, een guitig kampeerbusje met alle benodigdheden. Rest nog één ding; de prijs. Een klein detail dat Peugeot nog niet wereldkundig heeft gemaakt. Waardoor we dus in ons tentje moeten afwachten.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Petra Harteveld 14:33
afbeelding van Petra Harteveld

Wordt dit een auto op benzine nu de disel geweerd gaat worden in veel steden.? Ben ook heel nieuwsgierig naar de prijs en welke cathegorie hij in de belasting valt qua gewicht enz

Hennie Mollink 22:46
afbeelding van Hennie Mollink

Dit is en 3 persoons camper. Ford bestelbusjes van voor 1 mei 2009 bieden de mogelijkheid om een 6 persoonscamper te bouwen. Met bustentje kun je je kleinkinderen een weekend verrassen.

Uw reactie