BMW X5 VR6 is klaar voor einde der tijden

bmw x5 vr6 2019

Geloof ons, dreigt het allemaal fout te lopen op onze aardbol, dan zit je liever in deze X5 VR6 dan op een bakfiets...

Gepantserde auto's zijn opvallend hot de laatste tijd in Zuid-Amerika, Rusland en de Afrika. Hoogstwaarschijnlijk onder druk van doemdenkers en de rijken der aarde die een groter onveiligheidsgevoel hebben. BMW presenteert nu haar X5 VR6. Codetaal voor een X5 die een VR6 veiligheidsdiploma heeft behaald.

15 kg TNT? Geen probleem!

In simpele termen komt het er op neer dat deze Duitse SUV in staat is om machinegeweerkogels te slikken (AK-47) maar ook C4-explosies de baas kan. Een kleine 15 kilo aan dynamiet die op amper een autolengte van deze X5 ontploft? Geen probleem, de Duitser kan het weerstaan. Met dank aan zijn heftig gepantserde schulp. Ook de zijruiten die maar liefst 3 centimeter dik zijn vormen een duidelijk weg gever dat je beter geen hommeles zoekt met de passagiers in deze X5 VR6.

bmw x5 vr6 2019

Voorin installeert BMW haar 4.4-liter V8 turbobenzine die 530 pk en 750 Nm opwekt. Het blok vanuit de X5 M50i zeg maar. Door het extra gewicht van deze X5 VR6 neemt de sprint naar de honderd evenwel 5,9 in plaats van 4,3 seconden in beslag. Al kan je nog steeds niet van een trage slak spreken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie