Officieel: Cadillac CT4 is brok America- light

Cadillac CT4

Cadillac schuift zijn nieuwe CT4 berline naar voor. De compacte sedan die het werk moet overnemen van de ATS. Het neusje mag er alvast wezen.

Cadillac is reeds een tijdje bezig om zijn voorkomen wat op te monteren. Begin dit jaar werden de CTS en XTS geschrapt en vervangen door de CT5. Nu is het ook tijd voor de ATS om het af te trappen, terwijl we de CT4 mogen ontvangen. Deze CT4 is te bestellen in Luxury, Premium Luxury, Sport en V uitvoering. De eerste twee verkiezen een hoop chroom, terwijl de laatste twee de duistere kant kiezen met zwarte details.

Cadillac CT4

De compacte sedan is 12 centimeter gegroeid naar 4,76 meter, terwijl de wielbasis blijven steken is op 2,78 meter. Onder de kap vinden we een 2.0-liter benzine viercilinder terug met 240 pk en 350 Nm koppel steeds gekoppeld aan een achttraps automaat. Niet Amerikaans genoeg, dan is er een 2.7-liter benzine met 313 pk en 472 Nm, de Sport, of uit dezelfde motor 330 pk en 515 Nm voor de CT4-V die beide gelinkt zijn met een tientraps automaat. De 2.7-modellen worden steeds tot stilstand gebracht door Brembo-remmerij.

Cadillac CT4
Cadillac CT4

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Edison 22:41
afbeelding van Edison

Ziet er best wel goed uit, jammer dat dit hier hier quasi niet te krijgen is.

Uw reactie