Fiat melkt Panda uit met Trussardi-editie

fiat panda trussardi 2019

Uitermate fier zijn ze bij Fiat, want het Italiaanse merk zegt met de hulp van Italiaans modehuis Trussardi de eerste "Luxe Panda" op de markt te brengen. Alleen gaat de huidige Panda alweer 8 jaar mee... waardoor dit misschien net wat te laat is.

Een geinig karretje, de huidige Fiat Panda, dat zullen we niet ontkennen. Alleen begint 'ie stilaan zijn leeftijd te tonen. Zowel visueel, mechanisch als qua technologieën. Een auto zonder infotainmentscherm en een jaren 90-matrix scherm met rode letters? Jep, dat is de ideale basis om een luxeversie van te maken, Fiat.

Trussardi all the way

Nu goed, het is eens geen aangepakte 500, dus laten we daar blij om zijn. Fiat ging alvast in zee met Trussardi, een gevierd Italiaans modehuis. Iets dat we weten door het op te zoeken, want zelf reikt onze modekennis niet verder dan tot de lokale JBC.

fiat panda trussardi 2019

Trussardi drapeert de Panda met bruine accenten. Van een matbruine lakkleur, tot inserts in het interieur. Zowel de stoelen als de gordels krijgen het logo van het modehuis er in verwerkt. Zelfs het Fiat-logo op het stuur moet plaats maken voor de Trussardi-badge.

fiat panda trussardi 2019

Onder de kap stelt de Panda by Fiat en Trussardi een 69 pk sterke 1.2of een 0.9-liter TwinAir benzine met 85 pk beschikbaar. Of deze Fiat Panda Trussardi ook naar de Belgische markt komt is nog niet geheel duidelijk. Of iemand daar van wakker ligt? Tijd voor een nieuwe Panda, Fiat!

fiat panda trussardi 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Davide 11:50
afbeelding van Davide

Fiat Panda Trussardi zal in beperkte oplagen op de Belgische markt aangeboden worden

Uw reactie