RED Spa-Francorchamps, teken de petitie!

Als website vragen wij, Autofans.be, weinig of niets aan onze lezers. Wij kunnen alleen maar hopen dat onze dagelijke updates voor genoeg genot zorgen zodat deze elke dag terug komen. En geloof ons vrij, tot op heden lukt dat zeer aardig. Maar vandaag willen we graag iets terug hebben. Niets voor onze zak, wel voor het welzijn van België, Formule 1 cultuur en om elke groene hond wenend in een hoekje te duwen. Sinds 19 oktober is er een online petitie te tekenen die de sluiting van Spa-Francorchamps tegengaat.

Het circuit ligt er ondertussen al negentig jaar en heeft ervoor gezord dat België al die tijd meespeelt in de Formule 1 op het allerhoogste niveau. Als Belgische Autoblog kunnen wij niet anders dan al onze lezers oproepen deze petitie te tekenen. Onze redactie deed het alvast. Wij en alle andere Formule 1 liefhebbers rekenen op u stem. Stem HIER!

Uiteraard is de kans dat Francorchamps daadwerkelijk verdwijnt miniem. Geen van beide regeringen zal toestemmen met de sluiting ervan. Maar het kan wederom geen kwaad onze stem te laten horen.

Het hoe en waarom kan je hier kort lezen

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Corax 20:47
afbeelding van Corax

Done, eindelijk eens een actie tegen de overactieve groene hippies die tegenwoordig overvloedig hun mening opdringen en inspelen op ons geweten

Hannes 10:14
afbeelding van Hannes

Laat ons maar hopen dat er geen referendum van komt...

Mesoerrie 20:57
afbeelding van Mesoerrie

man man man, dat het eigenlijk zover moet komen hé
eerst is eerst, is dat nu zo moeilijk?

Dat groen gezever loopt de spuigaten uit, ik ben het kotsbeu.
Bovendien is er geen ander woord voor de klagers: hypocriete klootzakken

Dat hele rechtssysteem is gewoon om te huilen, het algemeen beleid trekt op niks, bedrijven trekken weg, maar luiaards komen erbij.

Arm België, als we nu nog iets bekends hebben in de wereld en toch wel een aanzien heeft, is het het circuit van Francorchamps wel, en niet dat achterlijk ventje met z'n lul in z'n hand of die 9 bollen die met een paar stokjes aan elkaar hangen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws