Stirling Moss raakt ernstig gewond bij val

Stirling Moss valt drie verdiepingen laagJe moet niet denken dat een lift in je huis veiliger is dan een trap. Want die trap doet tenminste alleen wat je ervan verwacht en ook weglopen doet hij niet vaak. Een lift daarintegen is al een pak eigenzinniger, dat mocht F1 legende Stirling Moss met eigen benen ondervinden. De voormalig Formule 1 rijder vroeg de lift te komen op de derde verdieping. Het gekende belletje gaat, de deuren schuiven open en Stirling Moss stapt in alle gewoontes naar binnen.

Maar viel dat even tegen. De lift was een verdiepje hoger gegaan en stond op het vierde de meneer op te wachten. Stirling had dat blijkbaar niet gezien en stort drie verdiepen naar beneden.

Mag je nog van geluk spreken dat hij leeft, want op je tachtig verdraag je ook niet alles meer. Hij houdt er echter nog wel wat aan over. Beide enkels zijn gebroken, zijn wervelkolom is beschadigd en in één voet zijn vier botten gebarsten. Na de behandeling in de spoedafdeling van het ziekenhuis, wist zijn vrouw ons te melden dat het hem al beter gaat.

Stirling Moss valt drie verdiepingen laag
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Pieter Ameye 19:17
afbeelding van Pieter Ameye

Hopelijk hersteld de man snel. Niet evident om dit (zelfs op jonge leeftijd) zonder blijvende letsels na te vertellen.

Quin 20:01
afbeelding van Quin

Beterschap voor de man.

En meestal ben ik geen spellingneuker, maar die beschadigt met een -t staat er wel een beetje lelijk :p

Pieter Aertgeerts 20:04
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Corrigeer er maar op los hoor. Ik heb ook graag een foutloos artikel. Bij deze ook in orde gebracht :)

Koen 09:17
afbeelding van Koen

Mensen die ingeschreven zijn op de newsletter van Sports Car Market, hebben vorige week een mailtje gekregen van Sir Moss waarin hij beschrijft hoe het ongelukje juist gebeurde. Hoewel hij voor minstens 8 weken buiten strijd is, en hem een lange revalidatie te wachten staat, is hij duidelijk niet van plan bij de pakken te blijven zitten en zal hij zo snel mogelijk terug in een racewagen kruipen (waarschijnlijk nogal letterlijk te nemen). Hopelijk kunnen we hem opnieuw aan het werk zien in Francorchamps, op de Spa 6 Hours...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws