Videotip: Jason Plato v.s. David Coulthard

Niet onbelangrijk detail: De race ging door in de "RedBull racing simulator". Jason Plato, u welbekend van het tv-programma "Fifth Gear" won tweemaal de in de Britisch Touring Car klasse. Dan nog, denk je dat David Coulthard als ervaren F1 rijder met vlag en wimpel zou winnen. Aan het gezicht van D.C.  te zien, lijkt het niet gaan zoals hij het hoopte...

Jason Plato had nog nooit in RedBull's F1 simulator gereden en dat is duidelijk door de vele crashes in het begin. Wonderbaarlijk had hij plots het F1-gevoel te pakken en legde hij een zeer snelle lap af.

bron: Ab.com

Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 14:30
afbeelding van Quin

Zou dit hun officiële simulator zijn? Want bij andere grote teams (vooral Ferrari) houden ze die simulator angstvallig geheim.

Karel 20:37
afbeelding van Karel

tja, Ferrari... :)

TdM 11:51
afbeelding van TdM

Idd Ferrari doet alles veel geheimzinniger, maar dit heeft hun niet naar de titel geleidt. In tegendeel, red bull was de beste dit jaar!

Quin 16:37
afbeelding van Quin

Met grote voorsprong best wagen inderdaad. Was op z'n beste momenten soms halve seconde sneller dan de rest, ongelofelijke prestatie om dat te presteren tegenover de grootheden als Ferrari en McLaren (met de jaloerse en achterdochtige praat van hun, vandien ;).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws