D'Ambrosio krijgt in 2011 zitje bij Virgin F1

Dan toch goed nieuws voor landgenoot Jérome d'Ambrosio, in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving. Vandaag meldt La Dernière Heure dat de Belg een plaatsje krijgt in het Formule1-team van Marussia Virgin Racing. Daar zal hij aan de zijde van Timo Glock strijden in het F1-kampioenschap. Hij neemt er de plaats van Luca Di Grassi in. Hebben we volgend seizoen eindelijk weer een Belg om voor te supporteren, na Philippe Adams 17 jaar geleden.

Reacties: 6 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Quin 11:38
afbeelding van Quin

Nice, las het ook net op een andere nieuwssite.

Kben zeer blij dat er nog eens een Belg een zitje heeft en dan nog zeker iemand die de kwaliteiten heeft en niet enkel om het geld dit zitje bemachtigd heeft (zoals die éne Nederlander waar hij tegen moest concurreren).

Joeri 12:39
afbeelding van Joeri

Idd, talent en vooral z'n karakter zouden de doorslag hebben gegeven enkel zonde dat het bij één van de zogenaamde 'B' teams is maar we mogen zeker content zijn

Wim 12:40
afbeelding van Wim

Nice! Tiff is alvast niet overtuigd: "Hard to get excited about D'Ambrosio's for Grand Prix grid when his only GP2 win in 3 years was thanks to being 8th in main race at Monaco!" :)

Joeri 12:41
afbeelding van Joeri

@Wim: zie naar Kobayashi, met moeite een middenvelder in de lagere klassen nu dé revelatie van 2010 in de F1. Ik maak me daar geen zorgen over

Buyck 13:42
afbeelding van Buyck

Wow ! Yes... het zal nu nog aantrekkelijker zijn om te kijken naar de F1. Hopelijk is de bolide van Virgin in 2011 een beetje op niveau, 2010 was gene vetten. Anders zal hij om de haverklap gedubbeld worden door voorbijrazende Red Bull's.

Mesoerrie 20:04
afbeelding van Mesoerrie

Ik wens hem veel succes!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws