Formule 1: Red Bull domineert in Turkije

Niemand heeft Sebastian Vettel kunnen bedreigen in de grote prijs van Turkije. De Duitser reed van start tot finish aan de leiding en reed een foutloze race. Achter hem was het een zeer interessante race met erg veel inhaalmanoeuvers. Zijn teamgenoot Mark Webber wist uiteindelijk de tweede plaats veilig te stellen voor Fernando Alonso.

Verliezer van de dag was Schumacher die langs alle kanten voorbij werd gereden. Onze landgenoot d'Ambrosio deed wat van hem verwacht werd en bleef voor de twee wagens van Hispania. Zijn teamgenoot Glock was namelijk niet aan de race gestart.

Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 18:51
afbeelding van Quin

Niets aan te doen dit seizoen, volgens mij :). Ze hebben de beste bolide en Vettel is nu ook volwassener dan vorig seizoen, dus hij maakt geen domme fouten meer.

Deze GP toch maar bewezen dat dat 'spektakel' waar iedereen het over heeft door de gevierde DRS ook serieus overroepen is. Buiten het DRS-gebied weinig overtakes gezien en zelfs daar waren de overtakes weinig spectaculair.

Nogmaals: smijt al die snufjes weg en laat de rijders terug de races rijden ipv de bolides, het zou het veel minder artificieel maken.

Karel 12:40
afbeelding van Karel

was toch spannende race, werd idd meestal op DRS stroken voorbij gestoken, maar op zich niets mis mee, ik vind wel dat ze nu ook bananenschillen moeten kunne leggen, of oliesporen achterlaten :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws