Sergio Perez verlaat McLaren

sergio perez verlaat mclaren

Sergio Perez heeft zonet bekend gemaakt dat hij na dit jaar McLaren zal verlaten. Eerder vandaag waren er al sterke geruchten maar nu is het dus officieel via een brief op zijn Twitter account.

Sergio 'Checo' Perez maakte zijn vertrek bekend via een brief die hij postte op zijn Twitter account. In een ander persbericht bedankt McLaren teamdirecteur Martin Whitmarsh de Mexicaan voor zijn werk bij het Britse team. Sergio Perez reed één seizoen bij het team uit Woking, Surrey, Verenigd Koninkrijk.

Als vervanging voor Perez is de McLaren junior Kevin Magnussen het meest waarschijnlijk maar er zijn nog geen contracten getekend. Perez zelf heeft ook nog geen zitje voor volgend jaar in het vooruitzicht.

De Mexicaan en het Britse team zeggen wel beiden nog te strijden voor goede resultaten tijdens de twee laatste races, Verenigde Staten en Brazilië.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Quin 12:59
afbeelding van Quin

Serieuze stoelendans aan de gang in de F1, lang geleden :D.

Ik ben geen superfan van Pérez, maar na 1 jaar bij een topteam kun je toch geen conclusie nemen, en zeker niet met het niveau van McLaren dit seizoen. Met een jaar extra en een betere bolide had hij zeker Buttons gelijke geweest, zoniet z'n meerdere.

Voor het zitje bij Lotus begin ik meer en meer te vrezen dat Maldonado die plek gaat innemen. Hulkenberg heeft afgewezen om in de resterende 2 races de plek van Kimi in te nemen. Mij lijkt dat al klein teken aan de wand dat de onderhandelingen niet echt vlot verlopen.

Wel leuk dat de kans groot is dat Kovalainen dat plekje zou invullen voor de rest van het seizoen, altijd fan van hem geweest :)

Yeelen 20:59
afbeelding van Yeelen

Naar het schijnt heeft Ferrari Sauber en Hulkenberg financieel aangemoedigd om hem niet bij Lotus te doen rijden. Dit om zekerder te zijn op een derde plaats bij de constructeurs en meer kans te maken op een tweede plaats.

Stealth 14:46
afbeelding van Stealth

Welkom terug Kamui Kobayashi?!? Laat het ons hopen, want die viel toch op in de positieve zin!

buyck 16:44
afbeelding van buyck

Perez had verzeker de centen niet, Button wel om te kunnen blijven. F1 draait om geld niet meer niet min.

Quin 20:16
afbeelding van Quin

Perez heeft na Maldonado zowat de grootste geldbeugell van de F1, dus daar ligt het niet aan ;).

Ik vind er toch een luchtje aan hangen, er is meer aan de hand dan een afrekening op z'n resultaten, heb ik het gevoel. Een Mexicaan met talent én een dikke sponsor gaat McLaren zomaar niet op straat zetten. Er komt natuurlijk terug een kerel in met talent, maar die moet weer van 0 starten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws