Artsen Schumacher: "Er is een opnieuw een beetje hoop"

Artsen Schumacher: "Er is een opnieuw een beetje hoop"

Daarnet om 11u was er opnieuw een persconferentie in Grenoble van de artsen die Schumacher behandelen. Na twee dagen is er voor het eerst een kleine positieve toon te horen.

Schumacher blijft in een kunstmatige coma liggen, een coma die allicht nog weken kan duren. Desalniettemin is de situatie "licht verbeterd". De artsen zijn erin geslaagd de bloeduitstortingen in zijn hersenen te verwijderen en druk in zijn schedel te doen afnemen tot het normale niveau. Desalniettemin is de Duitser nog steeds in levensgevaar. Artsen verwittigen ons dat de situatie nog nieuwe dieptepunten zal kennen.

Hoe het zal evalueren weet niemand. De artsen zijn het er wel over eens dat de kans dat Schumacher uit de coma komt zonder enig gevolg, nihil is.

Voor zij die binnenkort gaan skiën: draag een helm. Artsen bevestigden dat wanneer Schumacher geen helm had gedragen, hij opslag had dood geweest.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 12:30
afbeelding van Quin

Als hij er maar uit komt met wat levenskwaliteit. Een leven als plant is ook geen leven, en zeker niet voor een mens die alles extreem beleefde.

Dequal 13:29
afbeelding van Dequal

+1, zoals mijn reactie op FB, "De artsen zijn het er wel over eens dat de kans dat Schumacher uit de coma komt zonder enig gevolg, nihil is."

Een beetje hoop met het resultaat dat hij misschien als een 'plant' door de rest van z'n leven moet gaan? Aleja, ik zou niet weten of Schumi ooit zo zou willen leven, maar ja.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws