Maandagse miserie: de vijf slechtste tv-advertenties met F1 piloten

mark webber zingt over melk

Maandagse motorsport miserie, of hoe enkele slechte beslissingen en ongelukkige omstandigheden meer dan ooit nare gevolgen kunnen hebben. Echter geen dood en tragedie deze keer, eerder de slechtste televisie advertenties met Formule 1 piloten.

Aangezien 'Ik rij voor Mercedes, dus koop een Mercedes' een slechte slagzin zou zijn op eender welke advertentie zoeken de reclamebureaus achter nieuwe formules om hun merk te promoten. Soms gaan ze er echter iets te hard in op met reclames zoals deze als gevolg.

"Anything you can do ...." met Hamilton, Alonso en Hakkinen

In 2007 was de concurrentie tussen McLaren piloten Hamilton en Alonso ongezien groot, ideaal dus volgens Mercedes om een advertentie over te maken. In dit filmpje strijden de twee om de meest nutteloze dingen om op het einde verslagen te worden door een oude vriend.

Jenson Button verkoopt shampoo

Jenson Button probeert ons ook maar al te graag een bus shampoo aan te smeren door woorden zoals 'racing!' en 'winning!' uit te roepen...

Jenson Button, de inbreker

Hoe zou jij het vinden mocht er een ongelofelijk houterige Jenson Button in je huis staan om je te vertellen over hypotheken? Juist ja.

Kimi en Fisichella gaan tanken

Kimi Räikkönen is wel de laatste persoon die je zou verwachten in een televisieadvertentie maar toch heeft de Fin zich er ook laten inslepen. In het filmpje zien we hem met zijn toenmalige teamgenoot Fisichella hun pitstop timen aan een Shell tankstation. Met wat onhandige gezichtsuitdrukkingen kopen de twee ook een Ferrari schaalmodel al discussiërend over dat de ene al dan niet sneller is dan de andere.

Mark Webber zingt over melk

Op een weldverdiende eerste plaats zien we Mark Webber zingen, ja, zingen. Over melk. In de “I…I-I’m… a Canberra milk kid!” advertentie gaat hij zelfs karten, handig ontwijkt hij de strategisch geplaatste bussen melk. Veel erger (of net beter) kan een advertentie toch niet worden?

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Simon 00:41
afbeelding van Simon

Maar de beste blijft toch:
https://www.youtube.com/watch?v=1_kwxzU4wL4

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws