Wordt deze McLaren 720S GT3 de heetste racebolide?

mclaren_720s_gt3

Tegen het seizoen van 2019 zal je deze McLaren 720S GT3 ongetwijfeld aan het werk zien. De laatste puntjes worden nu nog op de i gezet.

De McLaren 720S GT3 is eindelijk te bezichtigen en we kunnen hem bewonderen op de eerste plaatjes die McLaren met ons heeft gedeeld. De circuitversie van hun supercar heeft een no bullshit uiterlijk dat tot de verbeelding spreekt. Dikke spoiler? Heeft hij! Giga diffuser achteraan? In de prijs inbegrepen. “Uit men weg” voorkant? Wees maar zeker. Voldoende rubber om alles tot een goed einde te brengen? De rubber heeft hij, maar heeft zijn bestuurder de ervaring?

mclaren_720s_gt3

Aangepast

Hoogstwaarschijnlijk wel want een nooby op het circuit zal niet direct 440.000 pond –ongeveer 486.000 euro- neerleggen om een vangrail te raken. Voor die prijs heb je hetzelfde licht en stijf koolstof chassis van de 720S maar met verbeterde remmen en een vlotter te ontvangen koppel. Ongeveer 90 procent van de wagen is veranderd tegenover de reguliere versie. De kracht komt uit een 4.0-liter biturbo-V8 die op huidige moment nog de laatste fijn tuning ontvangt. Interesse? Neem even contact op met McLaren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie