Jaguar XE SV Project 8: Nürburgring is taxi rijker

Jaguar XE SV Project 8

Weer een nieuwe bolide aan de “Groene Hel” om je mond vol met maaginhoud te krijgen. Wat kan het leven toch fijn zijn.

Er zijn heel wat ringtaxi’s die tegen betaling een enthousiasteling een onvergetelijk - plus minus - 8 minuten bezorgt. Er waren reeds 2 Jags die je de stuipen op het lijf konden jagen en daar komt er nu ééntje bij. Naast de brute Jaguar F-type SVR en hun vliegensvlugge topsedan –XJR 575- is het nu de beurt aan de Jaguar XE SV Project 8 om de fleet daar te versterken.

Voor een prijske

Volgens Jaguar is dit de snelste taxi ter wereld die een rondje in amper 7 minuten en 21,23 seconden kan afronden. Alleszins in de handen van de juiste persoon. De 600 pk sterke XE, die ook het record op Laguna Seca Raceway in handen heeft, vliegt voorbij 100 km/u in 3,7 seconden en kost je 199€ voor een rondje. Exact dezelfde prijs als bij de andere twee Jaguars.

Jaguar XE SV Project 8

De XE SV Project 8 heeft echter geen plaats voor je vrienden aangezien deze Jaguar is voorzien met de “Track Pack”-optie waardoor de achterbank is verdwijnen. Op naar de Nürburgring voor een ritje in een “tot 300 stuks gelimiteerde” XE SV Project 8. Al moet je wel eerst even invullen of je graag begraven of gecremeerd wordt.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws