Ferrari F450 gespot

Ferrari F450

De nieuwe Ferrari F450 heeft een zware taak voor de boeg. Hij moet namelijk de fantastische F430 gaan opvolgen. Dat model wist op een meesterlijke wijze een prachtig design te combineren met de sportiefste prestaties. Hierdoor was de F430 een ware supercar.

Geweten is al dat de F450 in het gamma lichtjes boven de F430 zal geplaatst worden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de komst van de California die de onderste gelederen van het Ferrari gamma voor zijn rekening neemt. Onder de motorkap van dit nieuwe model zal een 4.5l V8 komen te liggen met ongeveer 550pk. Schakelen zal je doen met een automatische 7-versnellingsbak met dubbele koppeling.

Ferrari F450

Opvallende wijzigingen aan het exterieur zijn de grotere luchtinlaten aan de zijkant van de wagen alsook de centraal geplaatste uitlaten achteraan. Ter hoogte van de achteruit zijn er twee extra luchtinlaten gemonteerd. Wat betreft de afmetingen is dit model in wielbasis iets langer en is zijn spoorbreedte ook lichtjes toegenomen ten opzichte van de F430. Mechanisch zal de F450 ook volledig nieuw zijn, niets wordt overgenomen van de F430. De voorstelling van dit nieuwe model is voorzien voor de IAA te Frankfurt in september. Verkopen starten begin 2010.

via motorauthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 12:06
afbeelding van Wim

begint vorm te krijgen

Uw reactie