Bentley Continental GT (2011) gespot

De Bentley Continental GT is hét model dat ervoor gezorgd heeft dat dit Britse merk nog steeds zonder problemen zaken kan blijven doen. Zonder overdrijven kan wel gesteld worden dat de Conti's als zoete broodjes over de toonbank zijn gevlogen sinds zijn lancering in 2003. Nu is het wel tijd geworden voor een update van dit model en daarbij horen natuurlijk spyshots!

De nieuwe Continental GT zal eerder een evolutie zijn van het huidige model. Verwacht geen radicale stijlbreuken dus.

Voor het modeljaar 2011 zal de Continental GT voorzien worden van een meer grille die iets meer rechtop zal staan, grotere luchtinlaten en koplampen die geïnspireerd zijn op die van de nieuwe Mulsanne. Net zoals bij de nieuwe top Bentley zullen ook bij de nieuwe Continental GT de koplampen voorzien zijn van LED accentverlichting. In profiel valt een meer atletische en slankere taille op en zien we enkele chrome accenten en nieuwe aluminium velgen. 

Onder de motorkap kunnen we allicht ook nog veranderingen verwachten, al is nog niet geweten wat daaronder juist verstaan kan worden. We vermoeden dat ook Bentley zijn best zal doen om haar modellen milieuvriendelijker te maken dus het kan goed zijn dat de W12-motor in nieuwe Continental ook op E85 biobenzine zal lopen.

De Bentley Continental GT (2011) zal worden voorgesteld op het Autosalon van Parijs in september en de verkoop zal daags nadien van start gaan. Na de presentatie van de Coupé verwachten we natuurlijk ook nog de vernieuwde GTC en later nog een Supersports uitvoering zoals we die ook van de huidige Continental kennen.

Bentley Continental GT (2011)
Bentley Continental GT (2011)
Bentley Continental GT (2011)
Bentley Continental GT (2011)

via MotorAuthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:54
afbeelding van Techno Patat

eerst een flying spur en dan een supersports lijkt mij !

het is inderdaad een evolutie, lijkt me jammer, maar een conti gt op foto lijkt ook niet zo stoer en mooi als in het echt, dus eerst zien, dan afbreken :)!

yannick D 19:39
afbeelding van yannick D

die laatste foto staat me niet zo aan... beetje een Autoversie van J.Lo (you know... the big behind...)

Uw reactie