Volkswagen onthult Beetle op 18 april

Laat het bijna zover zijn. Op 18 april zal Volkswagen eindelijk de opvolger van de New Beetle aan de wereld tonen. Hoewel we hem al zonder al te veel camouflage konden bekijken op bijgevoegde spyshots en Oprah hem al teasde in haar spetterende Big Give show, kijken we toch gespannen uit naar de officiële productieversie. Stiekem hopen we dat hij er iets beter zal uitzien dan het model op de spyshots, dat lijkt net wat X-factor te missen.

De lancering van de nieuwe Beetle zal tegelijk plaatsvinden op drie verschillende continenten. Zo zal zowel in Shanghai als in Berlijn als in New York een grootste show worden opgezet om dit nieuwe model voor te stellen. Om het geheel compleet te maken zal er in New York zelfs een optreden van de Black Eyed Peas en in Berlijn een optreden van 2manydjs aan gekoppeld worden. Laat het duidelijk zijn dat ze bij VW niets aan het toeval willen overlaten.

Nu, om het toch nog even over de wagen zelf te hebben. We weten alvast dat de looks iets pittiger zullen zijn dan die van zijn voorganger. De zogeheten 'Ragster' styling zal in combinatie met een dubbele uitlaat en 19 inch aluminium velgen heel erg stoer ogen. VW kondigt ook aan dat het interieur een serieuze upgrade krijgt en in niets meer te vergelijken valt met dat van de voorganger, gelukkig maar.

Meer informatie volgt dus alvast op maandag 18 april!

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Yvesw 23:17
afbeelding van Yvesw

Ik ben man genoeg om toe te geven dat ik naar Oprah durf kijken ja.. Al prefereer ik Doctor Phil :)

ps: Ik vind hem er nog niet zo verkeerd uitzien eigenlijk... Voor mij nu niet, maar voor de vriendin (en ja, Oprah kijkende mannen kunnen een vriendin hebben...)

Pseudoniem (zeker niet Yvesw) 09:54
afbeelding van Pseudoniem (zeker niet Yvesw)

Ik had het over Oprah eigenlijk :)

Uw reactie