Spyshots: Volvo XC40

Een Cross Country-versie van een Volvo-model moét je natuurlijk fotograferen met wat water en/of bergen op de achtergrond. Een uitgelezen locatie voor deze Volvo XC40 dus ook, al bleek de plaats toch niet volledig vrij van pottenkijkers. Voor de fotoshoot hadden de Zweden de weg nochtans laten afsluiten, aangezien de XC40 pas in het najaar zal worden voorgesteld. Hij zal naast de V40 in Gent worden gebouwd. Nu kan je hem dus toch al zien, hij wijkt erg af van de render die we jullie eerder lieten zien.

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
XC70 19:03
afbeelding van XC70

ziet er goed uit , een mini XC 60

Mesoerrie 16:02
afbeelding van Mesoerrie

Mja het gemiddelde Volvo-publiek zit ook niet echt te wachten op volgepropte drukke interieurs zoals bij Ford bv. Geeft ook een zeker rustgevend gevoel hé. Ik vind er alleszins niets mis mee.

Als ik moet kiezen tussen deze 2 weet ik het wel.
http://waikemford2012.com/images/fointerior.jpg
http://www.netcarshow.com/volvo/2013-v40/800x600/wallpaper_0f.htm

jesje 18:44
afbeelding van jesje

Mooi, heel mooi. Dit gaat weer een voltreffer worden, net als de andere XC'n van Volvo. Knap dat Volvo in staat is weer een stoere auto op de markt te zetten die zich duidelijk onderscheidt van de "niet in de goede verhoudingen gestyleerde " X1, en de VW kloon Tiguan = de dus te dure Q3 uit Ingolstad (wéér hetzelfde frontje als A4, A5, A6, A7 enz met kerstverlichting).
De xc40-neus mag inderdaad wat hoger, krachtiger en dus onderscheidender lijkt me. Laat maar komen, die XC 40.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws