Eerste foto's Mini Paceman lekken

Een Mini Countryman Coupé zeg maar, dat is hoe je deze Mini Paceman het best omschrijft. We zagen het concept eerder al, maar een productievariant zal pas in Parijs worden voorgesteld. En zoals het gaat anno 2012 lekten de eerste persfoto's reeds online, drie stuks zijn het voor deze Mini.

En na zijn voorstelling in Parijs zou hij in de lente van 2013 commercieel gelanceerd worden. Grote verschil met de Countryman, naast de twee deuren die hij verliest, is de iets lager lopende daklijn en de rijhoogte, die laatste gaat met 10 mm naar beneden. Verder al de Paceman ook twintig kilogram minder wegen, opnieuw te danken aan het verlies van de deuren lijkt ons. Het motoraanbod biedt weinig verrassend, daar neemt Mini het hele motorenaanbod over dat we kennen uit de Countryman: een Cooper, Cooper S, Cooper D en Cooper SD. Een JCW variant zal uiteraard niet lang uitblijven. Optisch zijn de verschillen duidelijk. Op de eerste gelekte persfoto komt de achterkant wat druk over, maar daar zullen meer foto's ons volgende week een beter zicht op geven.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
duckje 17:52
afbeelding van duckje

ik vind hem mooi, alleen de achterkant kon wat beter. het woord paceman staat er niet zo mooi op vind ik. toch is een evoque nog beter B-)

Techno Patat 17:59
afbeelding van Techno Patat

Inderdaad, paceman staat er zo lelijk op! En moest ik er eentje kopen dan koop ik hem zonder de letters, bestel de letters achteraf en 'vergeet' dan de E er op te hangen :D!

Ik vind hem in het geheel niet bijzonder knap eigenlijk, de zijlijnen zijn m'n ding niet, en de neus al helemaal niet!

BePa 09:41
afbeelding van BePa

De eerste foto's lekken...
Excuseer, maar bij mij is het een smerige brij die lekt...
Anderzijds is het misschien wel melk, van het uitmelken van de mini.

Kortom: het lijkt nergens op.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws