Chevrolet C7 toont zijn snoet (update)

Corvette C7

Hoewel, de Corvette niet voor onze minimotormarkt is, wordt er toch halsreikend uitgekeken naar de nieuwe incarnatie. De Corvette C7 moet het in de U.S.A. dan ook opnemen tegen de nieuwe Dodge Viper. Een bittere strijd die je het best kan vergelijken met de Audi A4/ BMW 3 strijd aan deze kant van de oceaan.

Morgen wordt de Corvette C7 voorgesteld op het autosalon van Detroit. Naar goede gewoonte lekken de beelden net iets eerder uit...

Blijkbaar heeft hij best wat gekeken naar de grimas van de nieuwe Dodge Viper om te poseren voor deze passfoto. Beide wagens lijken, frontaal, dan ook heel hard op elkaar.
De Corvette krijgt een "nettere" bumperpartij dan de Viper die tegenwoordig een zeer gestyled frontje heeft. Lichten lijken dan weer wel enorm hard op elkaar. Een Amerikaanse hoodscoop kan op beide modellen niet ontbreken.

Viper VS Corvette

Motorisch zit er - naar Amerikaanse gewoonte - een gigantische V8 (LT1 6.2) met 450pk in. Alleszins in het "standaardmodel", verwacht dan ook vlug een Z07 en ZR1 (2?). Want de Viper zit momenteel met zijn 640pk grote V10 op een heel ander niveau.

Jalopnik kon "beslag" leggen op het plaatje van de Corvette C7 via het magazine Road & Track.

Morgen volgt er meer info. Dus stay tuned!

Update: ondertussen zijn er nog wat foto's opgedoken. Zo kan je nu het interieur en de zijkant in volle glorie aanschouwen

C7 2013
C7 2013
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 20:44
afbeelding van Wim

altijd al fan geweest van de vette, hopelijk wordt hij niet veel zwaarder

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws