2014 Mini verliest centrale snelheidsmeter

mini 2014 interieur

Er zou weer een iconische eigenschap van de Mini verdwijnen, dit maal moet de centrale snelheidsmeter plaatsmaken voor een conventioneel exemplaar achter het stuurwiel.

Althans, dat gaat er gebeuren mochten we deze spyshots geloven die vier dagen geleden gepost werden op de sociale nieuwswebsite Reddit. De grote centrale cirkel herbergt op de foto's niet meer de snelheidsmeter, enkel nog de radio. Ook lijken de knopjes om de ramen te bedienen verplaatst te zijn van het dashboard naar de deuren. Veel werk lijkt er voor de rest niet te steken in het interieur, het stuurwiel bijvoorbeeld komt rechtstreeks uit de 3-reeks rekken van BMW.

Een 1-april grap? Wij denken alvast van niet aangezien de foto's reeds vier dagen geleden werden gepost. Hopelijk vergissen we ons, want met dit interieur verliest Mini alweer een tikkeltje van dat speciaal iets.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Johan 08:26
afbeelding van Johan

Ik denk niet dat iemand hem gaat missen

Quin 12:57
afbeelding van Quin

Ik vond het toch uniek aan de Mini, jammer dat deze verdwijnt. Het hele interieur ziet er trouwens maar saai uit en dat voor een wagen die toch basis heeft gelegd voor hippe, moduleerbare wagentjes.

Yvesw 13:36
afbeelding van Yvesw

Dit ziet er inderdaad maar stom uit, kunnen ze evengoed die cirkel weghalen een een hipster iPadiaans toestel zetten als centrale unit.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws