Dacia Duster betrapt met facelift

Duster Facelift

Er lijkt een facelift aan te komen voor de populaire SUV van het Roemeense budgetmerk. Deze spyshots tonen alvast enkele kleine veranderingen aan de Duster die hem weer een opgefrist uitzicht moeten geven.

Sinds Renault in 1999 Dacia opkocht hebben ze daar nog geen seconde spijt van gehad. De Duster - veruit hun populairste model - gaat immers als zoete broodjes over de toonbank. Om het succes van deze bestseller te blijven garanderen werken ze aan een facelift voor de kleine SUV.

Op de spyshots zien we alvast een nieuwe set koplampen en kleine veranderingen aan de bumpers. Ook de achterkant krijgt een opfrisbeurt als we op de spyshots kunnen afgaan.

Een frisse wind door het interieur om de Duster meer in lijn te brengen met de nieuwe Logan en Sandero zit er waarschijnlijk ook in.

Wanneer deze facelift in de winkels zou komen te staan is vooralsnog niet bekend. Een officiële voorstelling op het autosalon van Frankfurt in de herfst lijkt een veilige gok.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
maseratigt 00:25
afbeelding van maseratigt

Ik laat elke keer opnieuw een traantje als ik een zie passeren, zo een lelijk gedrocht...

Waxweazel 08:11
afbeelding van Waxweazel

Elke keer ik eentje zie krijg ik een smile op mijn gezicht.
Want deze auto is een welgemeende "Fuck-you" naar de veel te dure SUV's van vandaag ;)

Yvesw 11:11
afbeelding van Yvesw

Ik volg Wax hier in. Ja hij is goedkoop, ja de deuren zijn van karton,... Maar kom op! Zo veel wagen voor zo'n kleine prijs. Voor mij is de Duster de Lada Niva van de 21ste eeuw :-)

maseratigt 15:07
afbeelding van maseratigt

klopt wat jullie zeggen,maar ik bedoelde het puur esthetisch ;)

Yvesw 16:21
afbeelding van Yvesw

@Maseratigt: Goh, soms wordt iets zo lelijk mooi net door het verhaal er achter :-) Dat heb ik ook met de Fiat Multipla. Gatlelijk, maar het stuurde meer dan oké (een van de beste in zijn segment) en de wagen is praktisch als hel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws