Audi S3 Berline heeft de parkeergarage look

Audi S3 Berline

Zo'n persplaatjes zijn altijd knap met de juiste belichting, maar een wagen komt pas tot zijn recht in een duistere parkeergarage. De Audi S3 Berline kan de parkeergarage look meer dan goed af.

De jongens van Audiblog kregen deze foto's via een "bevriende relatie". Naar de andere wagens in de garage kijkende - RS5, R8 Spyder, Q7, Touareg - lijkt het er volgens ons op dat de foto's uit de garage komen van Audi HQ. De sedan is best een knappe verschijning. Een gespierde kleine rakker die een stuk beter oogt dan de S4 Berline. En een stuk betaalbaarder zal zijn dan die laatste.

Sneller dan zijn grote broer

Qua prestaties zal hij niet moeten onderdoen. De S3 Berline krijgt de 2.0 TFSI met 300 pk. De S4 heeft een 3.0 V6 met 333 pk maar zeult een stuk meer gewicht mee. De S4 weegt 1.680 kg. Wat de S3 gaat wegen weten we nog niet al weegt een standaard 1.8 TFSI A3 Berline 1.255 kg. Een sprintje naar de honderd doet de S3 Berline in 4,9 seconden. De S4 Berline heeft daar de volle 5 seconden voor nodig. Al kan je die laatste wel vrij gemakkelijk omtoveren tot een monster...

Audi S3 Berline
Audi S3 Berline

Gelukkig krijgt de S4 Berline - die stilaan een logge Duitser wordt - eindelijk aflossing van de S3 Berline. Wat kiezen jullie? Een S3 Berline of een S4 Berline?

Bedankt voor de tip Carlos!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin300 20:40
afbeelding van Kevin300

100% zeker S3, das nu de eerste keer dat ik sinds lang bij een nieuw model van Audi zoiets heb van; damn wa een dikke bak! Vind deze echt af!

Uw reactie