Jaguar F-type coupe lekt

Jaguar-Ft-ypte-Coupe-Leak

De F-type coupe lekt natuurlijk niet letterlijk (hopen we), Germany's Auto Zeitung magazine was iets te onvoorzichtig met hun foto's voor hun nieuw magazine. Het resultaat zijn enkele kiekjes van de Jaguar F-type met dak.

Totaal onverwacht is de F-type coupe natuurlijk niet. Je kon hem zelfs zonder al te veel moeite inbeelden. Toch is het een knappe verschijning geworden. Wat vooral opvalt is het enorm glazen dak dat couperijders toch nog een cabriogevoel geeft zonder de wind en koude in de haren.

R-type op komst

Motorisch neemt de coupe hetzelfde aanbod als de cabrio over. Van een "instapper" V6 tot de heerlijke knetterende V8. Op lange termijn staat er ook een F-type R gepland (niet te verwarren met de Honda Civic Type-R) met zo'n 540 pk.

Jaguar-Ft-ypte-Coupe-Leak
Jaguar-Ft-ypte-Coupe-Leak
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Vale46 22:28
afbeelding van Vale46

Ik stond op het punt om te zeggen dat de C-X16 mooier was, maar eigenlijk is deze veel meer in proportie en straalt hij echt elegantie en sportiviteit uit!
Voor de deur, hier zo! Liefst in het blauw/grijs van die foto, al mag de rode ook nu het toch bijna kerst is!

Quin 22:59
afbeelding van Quin

Zo mogelijk nog mooier met een dak er op, wat een wagen.

Carlos 23:03
afbeelding van Carlos

Doe mij maar eentje in het zwart, V8 ;-)

Glenn 06:30
afbeelding van Glenn

Schitterende wagen.

Adriaan 09:47
afbeelding van Adriaan

Zo eentje in het zwart, verdomme, het heeft lang geduurt eer er een auto in de buurt kwam van de aston martin db9, maar deze is toch ook ongelooflijk sexy hoor. Een pure streling voor het oog!

Uw reactie