Seat kan de Leon Cupra niet geheim houden

Seat Leon Cupra

Morgen zal Seat de Leon Cupra officieel voorstellen, maar dankzij het verdomde internet kunnen we nu al de plaatjes bekijken.

Een Golf R voor chauffeurs met minder kapitaal, zo kan je de Leon Cupra het best omschrijven. Hoewel we tot morgen moeten wachten op cijfers wordt er verwacht dat de de Cupra zo'n 280 pk zal loslaten op de voorwielen. Samen met een DSG-automaat zou dit voor wel heel knappe prestaties kunnen zorgen.

Subtiele stoplichtverslinder

Uiterlijk blijft hij relatief bescheiden. Een grote grille met typisch Seat-motief er in, knappe LED-dagrijverlichting en een dikke velgenset. Achteraan zien we een kleine diffuser die twee uitlaten omhult en een dakspoiler.

Seat Leon Cupra
Seat Leon Cupra
Seat Leon Cupra
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Kevin 07:47
afbeelding van Kevin

subtiel, en toch sportief: I lIKE IT!!!!

Wim 08:53
afbeelding van Wim

helemaal mee eens

Techno Patat 09:11
afbeelding van Techno Patat

De achterkant vind ik nog iets missen. Die uitlaatjes hangen er een beetje goedkoop onder op die foto.

Het interieur van de vorige cupra vond ik ook net iets beter, maar dat kan aan de kleurstelling liggen! Zet het iets smaakvoller samen en het zal goed te doen zijn!

Maar die neus, damd zeg! Wat hebben ze daar een knap ding van gemaakt! Net een serieuze tikkel sportiever dan de gewone Leon, maar zonder dat het schreeuwerig overkomt. Maar toch weer goed te herkennen!

En MET een volwaardig mechanisch diff, als het hetzelfde electronisch gestuurde is als van in de Golf GTI kijken we hier naar een verdomd snelle fwd! Ik geloof dat ik er voor val begod! Ik had nooit iets met Seat (nooit iets tegen ook. Het had gewoon altijd net iets te kort voor mij), maar nu zijn ze verdomd goed bezig daar!

Glenn 13:08
afbeelding van Glenn

Heel knap. Idd jammer van de uitlaten (detail echter).
Benieuwd hoe die uit de testen komt.

Uw reactie