Porsche 911 GT3 RS naakt gekiekt

porsche-911-gt3-rs-2015_01

We zagen al patentbeelden, we vergaapten ons al aan het schaalmodel. Nu hebben we eindelijk 'echt' beeld van de snelste 911 in het gamma. De GT3 RS werd gekiekt door Instagramgebruiker johan9ff.

Waar de 911 GT3 RS gespot werd is niet helemaal duidelijk, maar eigenlijk maakt dat niet zoveel uit. Want voor de lancering in maart op het autosalon van Genève kunnen we nu al kijken naar de extreme vormen van de snelle Porsche. Jij dacht dat de GT3 al extreem was? Denk maar opnieuw.

De RS-toevoeging zorgt voor een bredere body, een resem aan luchtsleuven - zoals op de wielbogen - en het nodige carbon. De knoert van een spoiler achterop zorgt dan weer voor de extra neerwaartse kracht. Wat er onder de kap zal liggen is nog een mysterie, al wordt er in de wandelgangen van Porsche gesproken over een atmosferische 4.0-liter groter boxermotor met 500 pk.

 porsche-911-gt3-rs-2015
 porsche-911-gt3-rs-2015
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kefkie 17:24
afbeelding van Kefkie

Wordt het een manuele of PDK-bak?

Frank 18:33
afbeelding van Frank

PDK 7-traps voor het eerst in GT3 ipv handgeschakeld.

Is sneller dan handgeschakeld omdat de computer tussengas geeft bij op- en afschakelen.
Echte puristen zullen natuurlijk zweren bij handgeschakeld maar ikzelf heb nu eindelijk een PDK (geen GT3) met sport-chrono pack en éénmaal je ermee overweg kunt wil je niet meer terug naar handgeschakeld. Je krijgt echt een duw in de rug zoals je een koppeling snel lost in de "sport plus" stand, schakeltijden zijn zeer kort en het geluid zalig.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws