2016 smart ForTwo Cabrio gespot

2016-smart-fortwo-cabrio-spied

Er zijn foto's opgedoken vanuit het testcentrum bij Mercedes in Stuttgart die ons laten kennismaken met de nieuwe Smart ForTwo cabrio, die voor 2016 op de planning staat.

In 2016 zou de nieuwe smart ForTwo cabrio klaar moeten zijn, en in afwachting daarvan zijn er foto's opgedoken vanuit het testcentrum in Stuttgart die een eerste glimp van deze cabrio-variant laten zien.

De ForTwo cabrio is maar één van de verschillende varianten die in het vernieuwde smart-gamma nog hun opwachting moeten maken, want ook een ForFour met een vouwdak zou in de planning zitten.

De opbouw van deze cabriovariant is een elektrisch schuifdak met manueel verwijderbare steunen aan de zijkant.

Op motorisch gebied gaan we geen verrassingen krijgen en komt het gamma van de ForTwo met vaste dak gewoon over. Hierbij hebben we een turboloze 1.0 liter die 71 pk en 91 nm koppel gaat leveren gevolgd door een 0.9 liter Turbo met 90 pk en 135 nm koppel. Het topmodel zou dan net zoals bij de gewone ForTwo de 0.9 liter Turbo met upgrade zijn, welke dan de Brabus badge zou krijgen. Die laatste krijgt dan 120 pk op de achterwielen.

Officiële onthulling zou kunnen zijn tijdens het salon van Frankfurt in september, om dan in 2016 in de showroom te staan.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws