2016 Mercedes GLC laat zich zien met camouflage

mercedes-benz-glc-spied

We hadden vanop hetzelfde terrein al foto's laten zien van een gecamoufleerde CLC, en nu heeft ook de GLC zich laten zien met de nodige vermomming.

Sinds vorig jaar is de GLK SUV omgedoopt tot GLC. Die C staat er voornamelijk omdat hij op het platform staat van de C-klasse en een groot deel van de motoren zowel in de GLC als in de C-klasse te vinden zijn.

De voorkant gaat dan ook dezelfde styling volgen zoals de huidige C-klasse, maar de grootste verandering zit deze keer in de D-stijl waardoor deze SUV meer een shooting brake gehalte krijgt.

We zien twee modellen in de fotoreeks, en het valt op dat het witte prototype wat minder hoog op zijn banden staat dan de versie in bordeaux. Dit laat het vermoeden alleen maar groeien dat dit het AMG 450 sportmodel zou kunnen zijn, met een twin-turbo 3.0 V6 met 367 pk onder de kap. We merken ook dat dit model een dubbele uitlaat meekrijgt en een vleugel voor op de koffer.

De motoren die wij in het straatbeeld gaan terugzien worden naar alle waarschijnlijkheid voornamelijk de diesels, die optioneel met AMG-look pakket verkrijgbaar zullen zijn. De officiële onthulling is vermoedelijk pas voor het najaar, tijdens het salon in Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws