Nieuwe Audi A4: Dit zijn de eerste beelden

audi-a4-leaked-2015_01

Audi zal dit jaar aflossing voorzien van de A4 met een nieuwe generatie. Via een Chinese website hebben we al de eerste beelden van Audi's opkomende middenklasser.

Hij kwam al een paar keer zwaar beplakt voorbij, maar dankzij een Chinese website krijgen we al beeld van de koplamp en het interieur van de opkomende A4. Die tonen niet geheel onverwachts een logische evolutie waar alles net dat tikkeltje strakker oogt. Binnenin zien we alvast het infotainmentsysteem met - jawel hoor - een zwevend schermpje op de middenconsole.

Honderd procent garanderen dat deze plaatjes the real deal zijn kunnen we niet. Daarvoor moeten we wachten tot september wanneer Audi de A4 zal voorstellen op het autosalon van Frankfurt.

audi-a4-leaked-2015
audi-a4-leaked-2015
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Carlos 14:18
afbeelding van Carlos

Het wordt ook eens tijd om het dashboard nieuw leven in te blazen...

Robin 15:10
afbeelding van Robin

Upgrade. : nu ook zonder stuur :p

Koentje 15:23
afbeelding van Koentje

O nee precies weer een afkooksel van de vorige! Sorry maar ik heb er echt geen feeling mee. De elektronische bak en handrem, ik doe het toch nog liever manueel. Kan er niet aan doen, het is gewoon het "één" zijn met de wagen. Kan begrijpen dat er genoeg mensen zijn die er wel voor kiezen hoor. Ik wacht meer vol spanning op de opvolger van de Alfa 159. Al gaat die meer richting 5-serie en dus onbetaalbaar wordt.

BePa 17:17
afbeelding van BePa

Een nieuwe Audi? Spannend zal het niet worden... Ik vraag me echt af waar die designers hun motivatie blijven halen, om telkens weer te blijven 'melken' aan hetzelfde.

Glenn 18:42
afbeelding van Glenn

Ziet er niet echt vernieuwend en verrassend uit. Goed voor eigenaars van een huidige, moeten ze niet direct veranderen :-)

badm!ke 23:25
afbeelding van badm!ke

Verdorie, met een zeshoekige grille die ze van Hyundai hebben gejat. Il faut le faire...

Black Sheep 00:03
afbeelding van Black Sheep

Ben overigens erg benieuwd naar de foto van de andere koplamp..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws