Nieuwe BMW 7 Reeks laat in zijn tellers kijken

bmw-7reeks-interieur-spyshot_01

Dit jaar nog zal BMW naar alle waarschijnlijkheid het doek halen van de nieuwe 7 Reeks. Al houdt dat de limousine niet tegen om langs alle kanten te lekken. Ditmaal krijgen we de instrumentcluster te zien, dankzij een iets te hippe testrijder.

Die testrijder vond het namelijk een goed idee om een foto te nemen van het dashboard en dat op zijn Instagram te smijten. We moeten jullie natuurlijk niet vertellen dat de foto al snel verdween van zijn account. Te laat echter voor het internet, want de foto werd al lustig gedeeld. Nu ook op Autofans.

Wat we zien? Dat de instrumentencluster een lekker digitaal sausje krijgt zonder helemaal digitaal te gaan zoals in de Mercedes S-Klasse en dat de wagen een sport-modus heeft. Al kon je dat wel verwachten. Tijdens het autosalon van Frankfurt kunnen we waarschijnlijk zelf een rustig gluren naar de 7 Reeks, want verwacht wordt dat hij daar zijn debuut zal maken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Adriaan 13:57
afbeelding van Adriaan

Een ford stuur gebruiken als voorbeeld, stijlvol! Zeker voor een 7serie.

B4 20:17
afbeelding van B4

Ik zou toch iets meer verwachten... lijkt er nogal vrij sober en goedkoop uit; zoals die knopjes op het stuur...

lauw 18:34
afbeelding van lauw

Dit lijkt eigenlijk echt nergens op een 'analoge' teller die ophoudt aan 212 per uur een een afgekapte toerenteller. Wat is nu het verschil met dat geheel elektronisch te doen...?!
Als de computer niet mee wilt, sta je toch stil hoor. (en dat zal wel niet vaak gebeuren bij bmw)
Ik vind het wat slordig zo. En het stuur, idd heel cheapo! Al verwacht ik veel van de exterior looks. En hopelijk hebben ze hem nog wat lichter kunnen maken

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws