Is dit de Mercedes A-Klasse facelift?

mercedes-aklasse-facelift-2015-leak_02

Later dit jaar zal Mercedes de facelift van de A-klasse voorstellen. De visuele tweaks lijken alvast gelekt te zijn. Waarmee leasingland weer iets heeft om zich op te verlekkeren.

De afbeelding komt van de 'Mercedes-Fans'-website. Helemaal garanderen dat de foto echt is, kunnen we niet. Al ziet het er best realistisch uit. Zo zien we nieuwe koplampen, een prominentere grille en bumperwerk dat meer in lijn loopt met de nieuwe modellen zoals de C-Klasse.

Beelden van binnenin hebben we nog niet, maar daar zou een nieuwe instrumentencluster te vinden zijn (nu ja, nieuw... die van de GLA), een nieuw stuurtje en een opgewaardeerd infotainmentsysteem. Tenslotte wordt het vermogen van de 45 AMG-variant waarschijnlijk opgepompt naar 370 pk om de Audi RS 3 voor te kunnen blijven. Dit najaar zal de facelift onthuld worden op het autosalon van Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
anon 18:35
afbeelding van anon

Neenee dit is een variant van de Renault megane, geen Mercedes. Kan je zien aan de motorblok en de voorwielaandrijving.

Waxweazel 19:17
afbeelding van Waxweazel

Hiermee bewijs je dat je geen fluit weet van auto's ...

Enkel de motor komt van Renault, versnellingsbak ben ik niet zeker. De automatische versnellingsbak is heel zeker van Mercedes zelf, niet van Renault.
Platform, onderstel, ophanging, carrosserie en al de rest aan de auto is door Mercedes zelf ontwikkeld en gebouwd door Mercedes (of onderaannemers).
Renault levert enkel de 1.5 diesel blokjes.

anon 21:58
afbeelding van anon

Amai, de bewijzen op tafel! ...

Sarcasme is je ding niet? :-). Punt dat ik wou maken is dat dit geen Mercedes is, net zoals een BMW 2 active tourer geen BMW is. De A en CLA zijn beide trieste auto's. Door de Franse motor en de fwd. Het zijn faker auto's. Mensen die met een ster willen rondrijden maar er niet voor willen betalen en ook geen interesse hebben in rijeigenschappen e.d. kijk maar is hoeveel er rondrijden met 1.5 je maar wel met dubbele uitlaat.

Lucratief voor Mercedes, maar ook kortzichtig als je het mij vraagt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws