Gelekt: nieuwe Renault Scenic is te vroeg

Renault Scenic 2016

Normaal gezien had hij nog ietsje langer binnen moeten blijven, maar door een extern lek is de Renault Scenic nu al in vol ornaat te zien.

De nieuwe Scenic oogt alvast vertrouwd. Want hoewel hij danig verschilt van zijn voorganger krijgt hij toch de lijnen mee die ook de Captur en zelfs de Espace kenmerken.

Extra informatie hebben we uiteraard niet, aangezien de wagen accidenteel getoond werd op de website van het Zwitserse autosalon van Genève, waar de auto begin volgende maand aan het publiek wordt voorgesteld.

Update: Renault wil graag dat we hun plaatjes gebruiken, daarom sturen ze dit beeld mee door.

Renault Scenic 2016

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
BertR. 12:29
afbeelding van BertR.

Wauw. Die staat nu al bovenaan de lijst voor onze volgende auto.

BePa 14:22
afbeelding van BePa

De laatste versie van de Scénic vond ik de zwakste van de reeks... tamelijk stijlloos busje. Maar deze nieuwe ziet er knap en aantrekkelijk uit met zijn forse heupjes en krachtige dakboog...

Adriaan 14:48
afbeelding van Adriaan

Citroen C4 picasso meets Opel Meriva...

Sven772 16:38
afbeelding van Sven772

Voor een MPV die vooral gedacht is voor ouders die kinderen zullen vervoeren zie ik het niet zitten : de gordellijn aan de achterbank is zo hoog dat kinderen tot 5 à 7 jaar niet kunnen buiten kijken. Gejengel geprogrammeerd met zo een designfout....maar t'is wel mooi.

B4 19:05
afbeelding van B4

Voor hetzelfde staat de achterbank iets hoger waardoor de kinderen van 5-7 jaar wel naar buiten kunnen kijken maar volwassenen van +1m90 met hun kop tegen het dak zitten ;-)

BePa 19:22
afbeelding van BePa

Net daarvoor is die knik voorzien in de raamlijn, dan kunnen die kinderen buitenkijken in een hoek van 40°...

Uw reactie