Gelekt: Toyota C-HR te vroeg naar buiten

toyota-chr-leaked-5

Toyota's nieuwe Qashqai-concurrent is te vroeg virtueel naar buiten gereden op het net. Daardoor kan jij nu al even in onze comments melden of jij hem zou kopen, of niet.

Want eerlijk, meer info dan wat foto's hebben we niet over deze C-HR. De wagen oogt alvast vrij dynamisch, dankzij de achterdeuren met ingewerkte klinken. Daardoor krijgt hij wat meer van een coupé. De looks zijn verder vrij kenmerkend voor het huidige Toyota-design, net als bij de conceptversie van deze al het geval was.

De C-HR staat op hetzelfde TNGA-platform als de Prius, waardoor deze wel eens kan worden uitgerust met de hybride motor van diezelfde Prius.

toyota-chr-leaked

We voegen er wel nog aan toe dat we ons afvragen of Toyota de benaming zal blijven gebruiken, want in het Engels uitgesproken krijg je iets als "she hates 'r", en of dat is wat je wil vertellen over de nieuwe auto van je vrouw...?

toyota-chr-leaked

Laatst gepubliceerd

Reacties (26)

Plaats een reactie
Hendrik 12:50
afbeelding van Hendrik

...Wat een 'overladen' gedrocht !

P. Nis 15:05
afbeelding van P. Nis

Naar goede Toyotagewoonte te lelijk om str... op te sorteren.
Doen die het er écht om? Het éné gedrocht na het andere, volgens mij willen die geen auto's verkopen. ;-)

joske 15:59
afbeelding van joske

Voor sommige is het nooit goed wat Toyota op de markt brengt. Men rijdt liever rondt met ne sjoemelwagen van VW groep; die altijd saai overkomen. Vergeet niet dat Toyota 5 jaar garantie geeft. Voor mij dik geslaagd en zou hem zeker willen aanschaffen.

P. Nis 19:02
afbeelding van P. Nis

5 jaar waarborg... is dat zo uitzonderlijk?
Sommige merken geven meer en bij de meeste andere kan je voor een schappelijke prijs een waarborgverlenging kopen. En als je een beetje onderhandelt krijg je die er wel bovenop.

wenim 17:09
afbeelding van wenim

als je wil weten hoe je lelijke auto's moet maken, Toyota is daarin al decennia koploper

Cliff 12:37
afbeelding van Cliff

ja want de Nissan Juke is zo mooi, of BMW grubersminitank X4 of X6, Fiat maakt ook zo mooie multipla shit of van die geweldig mooie Mercedes Citans, Volkswagen new beetles ... bij Renault kunnen ze er overigens ook wat van ...

P. Nis 18:56
afbeelding van P. Nis

We zijn 2016: de Fiat Multivlaai is al even verleden tijd; de Mercedes Citan is een Kangoo met een ster op, een bestelwagen...
Het Renault gamma is nu bijna volledig van de hand van Laurens Van Den Acker en gezien het succes worden zijn creaties meer dan gesmaakt...
Met het ontwerp van een X4,5,6... daar ben ik het eens dat het nogal bombastisch is.
Maar, ach kom, ieder zijn goesting, een strontvlieg is ook verzot op zijn dagschotel.

Hombre 19:14
afbeelding van Hombre

Volgens mij is er niets verkeerd met het design, het zou evengoed een Fransoos kunnen zijn,
geen Duitser, die nemen geen risico's, maar ze zijn dan ook tamelijk saai.

DasHaus 21:29
afbeelding van DasHaus

Ik vind het geslaagd. Zit heel wat NX/RX in en daar is absoluut niets mis mee.
Hopelijk heeft Toyota voldoende aandacht besteed aan het interieur en infotainmentsysteem.

Scherp en onderscheidend. Goed bezig, die Jappen.

Jos 13:22
afbeelding van Jos

Dit is tenminste een Toyota dat niet oersaai is, dit zou men volgende wel kunnen worden.
Hopelijk stappen ze af van dat volledig zwart interieur, of kan je iets gaan configureren.

Glenn 15:32
afbeelding van Glenn

Smaken verschillen nu eenmaal. Wat voor ene origineel en gedurfd is, is voor de andere een lelijk gedrocht. Ik ben één van die andere, maar who cares. Zou maar saai zijn als iedereen met hetzelfde zou rijden.

altich@telenet.be 18:01
afbeelding van altich@telenet.be

WoW mooi ontwerp. Dat ben ik niet gewend van Toyota. Ik kan het pruimen maar er zullen er ook veel zijn die het ronduit lelijk vinden. Doet me denken aan de Nissan Juke maar dan met nog meer ballen. Ik vind dat chapeau voor een merk dat tot voor kort enkel zoutloze maar degelijke wagens bouwde. Wel vrees ik dat deze zeer duur zal uitvallen.

Maxim 18:29
afbeelding van Maxim

Drie van deze (zwaar gecamoufleerde) ondingen maakten enkele dagen geleden testrondjes in centrum Mechelen. 120% zeker van.

Eddy 19:34
afbeelding van Eddy

Sommigen vinden dit niet mooi waarom is toyota de grootste in de wereld .
Ik zou hem kopen ongetwijfeld

P. Nis 06:41
afbeelding van P. Nis

Toyota is zo groot omdat de mensen in die landen waar zij het overgrote gedeelte van hun wangedrochten verkopen geen smaak hebben.
Gelukkig hebben de meeste Belgen wél smaak en verkopen zij hun misbaksels dus niet te veel op onze markt.

Evo x 21:30
afbeelding van Evo x

2.0i of 1.8i en aub niet zwaarder dan 1300kg, standaard voorwielen en graag koppeling naar alle vier. Trekhaak en als 't even kan voorruitontdooïng en dynamische vering. Verder graag meer van hetzelfde nl: starten en rijden minstens tot 15j leeftijd.

PILL 09:52
afbeelding van PILL

Toyota is nu éénmal de grootste automobiel constructeur. Dat bereik je niet zomaar !! De juiste producten in de diverse markten. Het bewijs dat er wel degelijk heel veel vraag naar is. Toyota werkt trouwens nauw samen met BMW mbt hybride technologie en BMW levert diesel motoren in enkele Toyota modellen. Ik herinner me de begin jaren 90' waar meerdere Europese constructeurs naar het verre oosten reisden om de efficiënte manier van produceren te begrijpen en het toepassen van het TPM principe. Volvo was de Europese voortrekker op dat gebied ( zoals Zweden dikwijls een voortrekker en voorbeeld is van vernieuwing ) .

User4580 10:06
afbeelding van User4580

Pill, vroegere faam zegt weinig over de huidige stand van zaken. Toyota rijd sterk op hun sterke imago van 10, 20 jaar geleden. Kunnen ze het nog waarmaken vandaag de dag? Wie zal het zeggen.

PILL 19:15
afbeelding van PILL

USER ... Laat me duidelijk zijn dat ik niet direct een Toyota fan ben. Nummer 1 status koop je niet, dat bereik je ! Dus ik zie niet in wat dit te maken heeft met 10 / 20 jaar geleden. Kwestie van wat rationaliteit ipv overdreven emotionele uitlatingen bij enkele bezoekers. Och ja, laat het ons vooral leuk houden :)

Evo x 09:57
afbeelding van Evo x

OK Toyota heeft bij 'n aantal modellen paar steken laten vallen in vergelijking met 20j geleden, wel efkes vermelden dat ze dit in 98% van de gevallen hebben opgelost door enkel een afspraak te maken en bezoekje te brengen in garage. Die andere 2% da's een feit, inderdaad. Men geeft als verklaring een sterke groei en snelle ontwikkeling, doch echte 'Jap' rijder heeft hier weinig boodschap aan, dat klopt. Niettegenstaande blijven toyota's op oudere leeftijd hun ding doen zonder reparatie/vervangen her en der.

PILL 18:50
afbeelding van PILL

Volledig mee eens EVO X

kikic-3po 02:02
afbeelding van kikic-3po

ik ben verkocht, maar welk prijskaartje zou een hybride van dit type hebben?

kris 20:59
afbeelding van kris

na bijna 17 jaar opel corsa te rijden.zou ik graag deze Toyota willen hebben. liefde op het 1 ste gezicht. ik denk wel dat de prijs wel eens zou kunne tegenvallen.en of de 12 en 16 liter motor voldoende zal zijn zal door gewicht worden bepaald.

Ronald 19:10
afbeelding van Ronald

Toffe wagen, koop hem direkt, hopelijk verkrijgbaar in de kleuren van de concept in BXL te zien in 2015, paars-blauwachtig ?

rowland 14:49
afbeelding van rowland

toyota is altijd een buiten beentje geweest en is 100% betrouwbaar er gaat niks boven een japanner dit is mijn vierde hybride toyota en zou niks anders meer willen en inderdaad ik rij graag met iets dat een ander niet zou kopen ieder zijn smaak en heb deze dan ook al besteld

Ridid 22:32
afbeelding van Ridid

Lelijk of niet, betrouwbaarheid speelt bij deze een grote rol, zou ik en zal ik zeker kopen. Commentaar geven op iets die je niet kent is ooooo zo gemakkelijk , laat je portemonnee beter links liggen als je het toch niet hebt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws