Gelekte Range Rover Velar plaatjes laten ons koud

land-rover-range-rover-velar-leaked_01

Moeten we de Spaanse leklijn geloven, dan zijn dit ontsnapte plaatjes van Range Rovers nieuw kind, de Velar. Alleen... laat hij ons compleet koud. Waarom?

Defender, Discovery en Range Rover. Een decennium terug waren het drie extreem verschillende karakters in de cataloog van Land Rover. Spring echter naar 2016 en verschillen worden eerder gelijkenissen. Want laat ons even eerlijk zijn; de Range Rover, Range Rover Sport, Evoque, Discovery en Discovery Sport, het is allemaal wat één pot nat. Natuurlijk zijn er verschillen in afwerking en rijgedrag maar visueel zijn de gelijkenissen frappant.

land-rover-range-rover-velar-leaked

En dan, dan is er deze Velar, een modelletje dat tussen de Evoque en Range Rover Sport moet komen te zitten. Denk 'm in het zwart en het kan evengoed zo'n Range Rover Sport zijn. Bekijk 'm frontaal en het kan zo een Discovery Sport zijn. Waardoor je tegenwoordig met maar liefst 6 (!) SUV's bij Land Rover zit die eigenlijk zo goed als hetzelfde zijn. Dus jij dacht dat Audi overbodige modellen had?

land-rover-range-rover-velar-leaked

Stiekem, hopen we dat deze plaatjes een flauwe mop zijn en dat Land Rover ons in Genève kan imponeren met een meer coupévormige Range Rover. Al vrezen we er voor...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 11:36
afbeelding van Carlos

Ik dacht ook toch even is dit het... *zucht*

Gio 13:08
afbeelding van Gio

Ronduit zwak artikel.

Evo X 17:22
afbeelding van Evo X

Zelfde aflopende daklijn, zelfde vormgegeven koffer deksel in profiel, ook 'n mooi lijnenspel in de deuren onderaan en voor 'n SUV te zijn ook dezelfde lange snuit. Op de 2e foto van 't artikel viel 't mij beetje op, daarna 'outlander 2017' gegoogled en inderdaad. Ze vliegen daarop zoals wilden, (waarom, wie zal 't zeggen he) en stoten 'n gevestigde waarde van hun troon misschien? Niettegenstaande, mooi model van land rover.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws