Mercedes, Hyundai, Giugiaro en Kia plagen zijdelings

mercedes-a-class-2018-teaser

Volop teasertijd in autoland, en daar is een opvallende trend in te spotten. Vandaag geven we je vier plaagbeelden mee vanop de zijkant. In één artikel, dat houdt het wat netjes.

mercedes A-Klasse

We steken van wal met de A-Klasse van Mercedes. Zoals bovenaan dit artikel aangegeven krijg je hem volledig te zien op 2 februari. Eerder kreeg je al een idee van het vooraanzicht in een eerste teaser.

Hyundai Santa Fe

Dan kunnen we verder naar de nieuwe Santa Fe van Hyundai. De grootste SUV van de Koreanen op onze markt krijgt in Genève een opvolger, en die laten ze maar wat graag zien van opzij. Al krijg je ook hier niet alles te zien.

hyundai-santa-fe-2018-teaser

Kia SP Concept

Dan over naar de concept cars, waar Kia een SUV ter grootte van de Cee'd lijkt voor te stellen met de SP Concept. Niet voor onze markt, echter, wel voor de Indiase. Het autosalon van New Delhi opent volgende week haar deuren en betekent de introductie van Kia op de Indiase markt.

kia-sp-concept-teaser

Giorgetto Giugiaro

Ook Giugiaro heeft noest verder gewerkt aan een concept car. In Genève willen ze de show stelen met deze elektrische Envision.

giorgetto-giugiaro-teaser-geneva-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie