Audi A1 wipt het internet op

audi-a1-sportback-2018_01

Even voor de officiële publicatie laat de nieuwe Audi A1 zich al zien. En daarmee lokt hij wat discussie uit. Zit jij in het voor of het tegen kamp?

Volkswagen en Seat kwamen eerder al met de nieuwe Polo en de Ibiza op de proppen. Skoda lijkt nog wat te wachten met een nieuwe Fabia en Audi zal zoetjesaan overgaan tot de voorstelling van de nieuwe A1. Daar hoef je echter niet op te wachten, want hij huppelt al vrolijk rond op het internet. Niet echt de bedoeling, Audi?

uit de lucht

Audi gaf zelf nog niets vrij over de motoren, sterker nog, bij Audi België hadden ze de beelden zelf nog niet doorgekregen. We verwachten een rits aan TSI- en TDI-motoren, met de 1.0 TFSI als basis. Er circuleren al naamgevingen als "35 TFSI" en "40 TFSI" online, waarmee we niet beweren dat er een 4 liter grote motor onder de kap komt, jammergenoeg. Een S1 zou wel op Audi's planning staan.

audi-a1-2018_leaked
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
John 11:08
afbeelding van John

Het interieur vind ik wel geslaagd: de kleurige accenten zijn aanwezig, doch niet schreeuwerig of overvloedig. De 2 ventilatie monden links en rechts van het stuur kunnen mijn symmetrisch brein wel bekoren.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws